Obserwuję to forum od jego powstania a od Marcina uczę się od kilku lat.
Co mogę o sobie powiedzieć?
Zajmowałem się w życiu najróżniejszymi rzeczami. Lawetowałem samochody z Niemiec, uprawiałem warzywa przemysłowo, kilka lat jeździłem wózkiem widłowym w Anglii a potem w Polsce prowadziłem warsztat samochodowy.
Jednak zawsze czułem że coś jest nie tak, czegoś brakowało, nie kręciło mnie to.
Zawsze miałem głowę pełną nowych idei, jak ulepszyć świat.
Pomysły na nowe maszyny lub ulepszenie istniejących przychodziły same. Odnawialne Źródła Energii to moja pasja i tym się obecnie, z sukcesami zajmuję.
Od kilku lat nie mam głównego ścieku (tzw. telewizji). Telewizor mam podpięty tylko pod internet. Opinię wyrabiam sobie dzięki takim kanałom jak CW24 z Włocławka. Redaktor Maciak drąży rzeczywistość bezlitośnie. Nie zachowuję się też jak pies Pawłowa (tzn. na dźwięk dzwonów nie uginają mi się kolana.
Jeden z efektów jest taki że od kilku lat nie miałem nawet kataru.
Jaka jest według mnie otaczająca nas rzeczywistość?
Zdaję sobie sprawę w jakiej czarnej d...e jesteśmy jako naRÓD. 1000 lat podłości kk i dziesięciolecia duraczenia i zdrady zrobiły z nas państwo kartonowe. Stacjonujący okupanci wkręcają nas w haniebny dług który niby rośnie 10 000 na minutę.
Popieram pomysły takich ludzi jak Janusz Zagórski na głosowanie on-line ( ustawy głosowane przez naRÓD przez internet). Pognałoby to tą bandę sprzedajnych, farbowanych nierobów z knesetu na wiejskiej w diabły.
Popieram także ideę waluty równoległej. Musimy się wymieniać dobrami. Ale żeton którym jest złotówka jest wpuszczany do obiegu tylko w 60 % niezbędnego obiegu. Resztę musimy dobrać jako kredyt od fedu.
Do tych rzeczy konieczna jest świadomość społeczeństwa, a ta wciąż rośnie. Spotykam wielu świadomych PoLACHÓW którzy się nie ujawniają ze strachu (głównie przez nie spłacone kredyty).
A propos strachu. Znalazłem na YT filmik ,, Kora o pis ‘’ .
Ona tam mówi że ma nową płytę, że pis chce oddać Polskę, że zdrajcy knują nocą, że mamy się nie lękać. Że będzie o tym śpiewać koncerty, ale na razie lekarze jej nie pozwalają. Że radiowa trójka jest już opanowana więc to będzie na internecie. Po miesiącu już nie żyła.
Przecież w ten sposób wydała na siebie wyrok. Po takich deklaracjach nie miała prawa już nigdy zaśpiewać koncertu. Jak byłem dzieciakiem, miała odwagę śpiewać w komunie w Toruńskiej OdNowie ,,ZDRADA"". Na wielotysięcznym koncercie transmitowanym przez główną telewizję była osobą zdolną obudzić ,,DUCHA NARODU’’ , a tego m_o_s_a_d_ boi się jak ognia. A może przesadzam??? Co myślicie?
Zapraszam jeśli czujesz podobnie. Mam dużo suchego drewna na ognisko

SŁAWA LECHITOM!