Green Box Ebnera
Ja lubię gadać (góralem jestem), a politycy niech rozmawiają. Na inne tematy się odezwę jak je poznam i klimat poczuję. Ten akurat mnie interesuje i dostrzegam sporo sprzeczności w wypowiedziach użytkowników internetu, dlatego ośmieliłem się ponowić zaproszenie do dyskusji. Tak czy siak, sam to zbuduję i będę trenował na własnym dupsku, bo dziś jest ochota. Jedno co zrobił kapitalizm z polskim społeczeństwem , to kompletna dezintegracja zespołów na rzecz indywidualności. Zobaczymy czy mam rację, a chciałbym się mylić.
Odnośnie gadania to takie spostrzeżenie językowe bo gadają gady, a ludzie rozmawiają 
Dlatego zwracam dużą uwagę na to jak słowa nas programują dlatego zwróciłem na to również tutaj uwagę.
Nie dość że język jest pogmatwany to i jeszcze jest zasada dziel i rzadź. Ludzie mają mnóstwo problemów dlatego nie zajmują się życiem a tymi problemami. Więc najlepiej będzie gdy dasz innym przykład, jeśli wiesz jak skonstruować tego typu urządzenia to działaj
powodzenia i czekamy na rezultaty 

Dlatego zwracam dużą uwagę na to jak słowa nas programują dlatego zwróciłem na to również tutaj uwagę.
Nie dość że język jest pogmatwany to i jeszcze jest zasada dziel i rzadź. Ludzie mają mnóstwo problemów dlatego nie zajmują się życiem a tymi problemami. Więc najlepiej będzie gdy dasz innym przykład, jeśli wiesz jak skonstruować tego typu urządzenia to działaj

Ten świat nie potrzebuje więcej ludzi sukcesu. Planeta Ziemia potrzebuje więcej ludzi pokoju, braci i sióstr głoszących dobre wieści, uzdrowicieli, kreatorów dobrego życia oraz miłości w każdej postaci
- owadekKasia
Witajcie
bardzo bym chciała takie urządzenie ale nie umiem sobie zrobić
wyprubowywalabym na moich nasionkach do mojego ogródka. Jak to zrobić?